Програмите ни

Програма за деца “ Как да учим” и програма за родители “ Как да помогнем на децата да учат по- ефективно?”

Кога и как се случва ученето? Какво да правим когато грешим ? Защо понякога ни е трудно да се концентрираме? Какви техники можем да използваме, за да запомняме по лесно? Целта на програмата е, чрез много интересни упражнения и игри да запознае децата с техния мозък и как той работи, да им помогне да разберат защо някои неща са им по-трудни от други или защо им е трудно да запомнят и как да се справят с това, да бъдат по-ефективни в процеса на учене, да опознаят себе си и да заобичат ученето на нови неща. С това познание децата изграждат в себе си много устойчива вътрешна мотивация и вяра в собствените си способности.

Genki English

Проучена от Harvard University Graduate School of Education & The University of Oxford Department of Education и лицензирана от British Council навсякъде по света. Покрива 50 % от най-използваните думи в английския език и развива комуникационните умения на децата. Децата могат свободно да говорят на английски.

Jolly Phonics

Чрез тази програма 5-7 годишните се научават да четат чрез синтетична фонетика по забавен начин, а след това и да пишат. Децата, които са се обучавали с програмата Jolly Phonics изпреварват връстниците си в умението си да четат и пишат на английски език поне с една година.

Програмата Международни проекти

Програмата "Международни проекти" е подходяща за ученици - 10 до 14 г., които искат да учат английски, общувайки със света и участвайки в международни проекти с деца от други страни.

Jolly Grammar и Cambridge certificates

След завършване на програмата Jolly Phonic s, 7-10 годишните продължават с второто ниво от програмата Jolly Grammar. В него децата по много интересен и забавна начин изучават граматика, пунктуация, спелинг. Научават се да пишат правилно и да работят с речник и се явяват на международните изпити на Кеймбридж за взимане на сертификат.

Летните програми

Те се изцяло на английски и се провеждат само през месец юли. Правим много проекти и забавлявайки се децата опознават себе си и света около тях. Предлагаме три програми

Learning is Fun!