Програмите ни

Genki English

Проучена от Harvard University Graduate School of Education & The University of Oxford Department of Education и лицензирана от British Council навсякъде по света. Покрива 50 % от най-използваните думи в английския език и развива комуникационните умения на децата. Децата могат свободно да говорят на английски.

Jolly Phonics

Чрез тази програма 5-7 годишните се научават да четат чрез синтетична фонетика по забавен начин, а след това и да пишат. Децата, които са се обучавали с програмата Jolly Phonics изпреварват връстниците си в умението си да четат и пишат на английски език поне с една година.

Програмата Международни проекти

Програмата "Международни проекти" е подходяща за ученици - 10 до 14 г., които искат да учат английски, общувайки със света и участвайки в международни проекти с деца от други страни.

Jolly Grammar и Cambridge certificates

След завършване на програмата Jolly Phonic s, 7-10 годишните продължават с второто ниво от програмата Jolly Grammar. В него децата по много интересен и забавна начин изучават граматика, пунктуация, спелинг. Научават се да пишат правилно и да работят с речник и се явяват на международните изпити на Кеймбридж за взимане на сертификат.

Летните програми

Те се изцяло на английски и се провеждат само през месец юли. Правим много проекти и забавлявайки се децата опознават себе си и света около тях. Предлагаме три програми

Learning is Fun!